BF4 Beta Bug

How we justify all that high-dollar hardware.

Moderator: Hoser

BF4 Beta Bug

Postposted on Mon Oct 07, 2013 1:07 pm

I'd like to share this on here, because it's hugely crippling to the BF4 Beta experience and it's somewhat hard to dig up unless you know exactly what you're looking for.

If you are in the BF4 beta, launch the browser and load a game but get stuck at the black loading screen (however you can hear the game and people voice chatting) then you should quit out, try and join a game as a spectator, let it load all the way in then quit out and join a game normally. There are a lot of solutions to this problem, but this was the only one that worked for me.

For once, a beta actually feels like a beta and not a demo. I'm not sure if I should be happy about that or not :)
shaq_mobile
Gerbil Elite
 
Posts: 550
Joined: Wed Jul 16, 2008 1:33 pm

Re: BF4 Beta Bug

Postposted on Mon Oct 07, 2013 1:44 pm

Thanks for the heads up, this happened to me a few times last week.
i7 3820 @ 4.4, Custom Water Loop | ASRock X79 Extreme4 | 8GB G.Skill 1600mhz
EVGA GTX 670 FTW | BenQ XL2420T 120Hz | Samsung 840 250GB |WD Black 1TB | Win 8 Pro x64
X-Fi Titanium Fatal1ty Pro | Sennheiser HD555 | Corsair TX850V2 | Fractal Arc Midi R2
Prestige Worldwide
Gerbil XP
 
Posts: 371
Joined: Mon Nov 09, 2009 9:57 pm


Return to Gaming

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests