New Build, Odd Issue

Don't see a specific place for your hardware question? This is the forum for you!

Moderators: mac_h8r1, Nemesis

New Build, Odd Issue

Postposted on Fri Aug 03, 2012 1:55 pm

hey all, so i just built a new pc today,
amd fx-4100
8 gigs (2 x 4 gig kingston 1600mhz) ram
64 gig crucial m4 ssd
1 tb seagate hd - reused from last system
radeon x1950 pro video card - reused from last system
windows 7 ultimate 64 bit
so anyway, when i try to play youtube videos, they freeze every 3-5 seconds, never seen this happen before, any ideas?
I7-860, 2x4 gig crucial ballistix ram,64 gb kingston ssdnow, 2tb wd fyps2002, ihas rev b burner, radeon 5850, rocketfish 900 watt, coolermaster elite
willyjwebb
Gerbil
 
Posts: 62
Joined: Sun Jul 22, 2012 8:38 pm

Re: New Build, Odd Issue

Postposted on Fri Aug 03, 2012 2:52 pm

Slow internet speed? Also, if you have video post-processing turned up really high for internet video (theres a check box in CCC for that), that can cause a lot of buffering pauses.
i5-3570K, ASRock Z77 Pro4-m, Asus GTX660 TOP, 120 GB Vertex 3 Max IOPS, 2 TB Samsung EcoGreen F4, 8GB G-Skill @1.25V, Silverstone PS07B
DPete27
Graphmaster Gerbil
Silver subscriber
 
 
Posts: 1471
Joined: Wed Jan 26, 2011 11:50 am
Location: Madison, Wisconsin

Re: New Build, Odd Issue

Postposted on Fri Aug 03, 2012 4:36 pm

internet speed is 20 Mb down 1.5 up, and just the windows wddm driver installed, no ccc installed yet
I7-860, 2x4 gig crucial ballistix ram,64 gb kingston ssdnow, 2tb wd fyps2002, ihas rev b burner, radeon 5850, rocketfish 900 watt, coolermaster elite
willyjwebb
Gerbil
 
Posts: 62
Joined: Sun Jul 22, 2012 8:38 pm

Re: New Build, Odd Issue

Postposted on Fri Aug 03, 2012 7:21 pm

i fixed it, i disabled the built in flash within chrome and had the browser use the regular flash plugin
I7-860, 2x4 gig crucial ballistix ram,64 gb kingston ssdnow, 2tb wd fyps2002, ihas rev b burner, radeon 5850, rocketfish 900 watt, coolermaster elite
willyjwebb
Gerbil
 
Posts: 62
Joined: Sun Jul 22, 2012 8:38 pm


Return to General Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest