overclock my GF3Ti200?

From the pixels, bits, and shaders to the graphic cards that power them. Discuss the latest from AMD and NVIDIA here.

Moderators: morphine, SecretSquirrel

Postposted on Thu Apr 04, 2002 11:47 pm

Hey.

I wanted to play with overclocking my VisionTek Xtasy 6564 GF3Ti200. What utilities do ya'll recommend/use? Damage spoke of NVmax and powerstrip in a recent post, as well as "enabling the GeForce drivers"???

Help. :razz:
MaceMan
Gerbil
 
Posts: 63
Joined: Wed Mar 06, 2002 7:00 pm
Location: Minneapolis, MN

Postposted on Thu Apr 04, 2002 11:59 pm

I've used NVMax to play with clock speeds, worked well for me.
Dissonance
TR Staff
Gold subscriber
 
 
Posts: 532
Joined: Wed Dec 26, 2001 7:00 pm
Location: Vancouver, BC

Postposted on Fri Apr 05, 2002 2:58 am

Powerstrip did some system integration thing that vaguely annoyed me. Worked fine though, and I got over it. NVMax may have the same thing, but Powerstrip did have the added bonus of being able to manualy set the refresh rate above 60hz for gaming in XP.
murray
Gerbil XP
Gold subscriber
 
 
Posts: 369
Joined: Wed Dec 26, 2001 7:00 pm
Location: Austin, TX

Postposted on Fri Apr 05, 2002 1:47 pm

NVmax is very good
P4 1.8A@2.34
Giga-byte 8IRXP FSB@130
2xMaxtor ATA133 RAID0
Corsair 512 PC2700 @346MHz CL=2.0
GeForce 3 Ti200 @ 220/500
16X DVD 32/12/40 CD-RW
Windows XP Pro
Porter
Gerbil
 
Posts: 15
Joined: Tue Jan 22, 2002 7:00 pm

Postposted on Fri Apr 05, 2002 2:37 pm

I've yet to try out NVmax, but Powerstrip works well for me.
absurdity
Gerbil Elite
 
Posts: 888
Joined: Sat Mar 02, 2002 7:00 pm
Location: VT


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests