Crashes with GeForce2 MX 200 on AMD-K6

From the pixels, bits, and shaders to the graphic cards that power them. Discuss the latest from AMD and NVIDIA here.

Moderators: morphine, SecretSquirrel

Postposted on Sat Feb 23, 2002 2:42 am

I`ve got:

- AMD-K6 400MHz 3D processor
- 320Mb SDRAM
- Windows98 SE with Critical Update.

Currently it`s running fine with a Matrox Millenium G200 8Mb video card.

When I try to install my new AOpen GeForce2 MX200 64Mb video card my system randomly crashes (freezes). Usually not long after booting up windows and start running applications.

I`ve tried the driver from AMD - Win98/98SE AGP Miniport Driver version 4.80. Nothing I`ve tried works!

Any suggestions? Thanks!
jesse
Gerbil In Training
 
Posts: 1
Joined: Fri Feb 22, 2002 7:00 pm

Postposted on Sat Feb 23, 2002 3:03 am

Check your bios, It may be time for an update... I take it you are using up to date drivers for everthing else???
Lao Tze
Gerbil First Class
 
Posts: 165
Joined: Wed Dec 26, 2001 7:00 pm

Postposted on Sat Feb 23, 2002 3:37 am

Also, make sure you uninstall your Matrox drivers before your install the new card and its drivers. At times there have been interactions between drivers that even standing on your head and praying to the computer gods wouldn't fix.
SecretSquirrel
Gerbil Jedi
Gold subscriber
 
 
Posts: 1731
Joined: Tue Jan 01, 2002 7:00 pm
Location: The Colony, TX (Dallas suburb)


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests