G200 PCI and Asus A7V133

From the pixels, bits, and shaders to the graphic cards that power them. Discuss the latest from AMD and NVIDIA here.

Moderators: morphine, SecretSquirrel

Postposted on Fri Mar 01, 2002 9:31 am

okay, hopefully someone here can help. recently I broke down and replaced my gf2mx for a gf3 ti200...only I still want the dual monitor capability, so I bought a g200 pci card. does anyone else have problems running the g200 as a secondary video card in the A7V133? playing videos, etc will occasionally lock up win98se. this is after upgrading to the latest matrox bios, and the most recently released drivers...running the 1006 bios on the A7V133, 1007 caused more trouble than good.
-b
brainychimp
Gerbil In Training
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 21, 2002 7:00 pm
Location: columbus, ohio

Postposted on Fri Mar 01, 2002 10:52 am

http://networking.tzo.com/net/software/

Download and try the 0.19d PCI Latency patch.
"Welcome back my friends to the show that never ends. We're so glad you could attend. Come inside! Come inside!"
Ryu Connor
Global Moderator
Gold subscriber
 
 
Posts: 3505
Joined: Thu Dec 27, 2001 7:00 pm
Location: Marietta, GA

Postposted on Fri Mar 01, 2002 12:02 pm

Ryu-

I was under the impression that the pci latency patch was basically a fix for sound card crackling, but I'll give it a try. Thanks!
brainychimp
Gerbil In Training
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 21, 2002 7:00 pm
Location: columbus, ohio


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests