radeon 7500 prob - froze!!!

From the pixels, bits, and shaders to the graphic cards that power them. Discuss the latest from AMD and NVIDIA here.

Moderators: morphine, SecretSquirrel

Postposted on Mon Mar 04, 2002 12:30 am

Hello all,
I have athlon 1.4, asus a7a266, 256 ddr ram, ali chipset, and of course Radeon 7500 ddr 64meg. Everytime I ran 3dMark and when the first test (car chase) run, it froze. I have tried playing Black&White, Fifa2002,NHL2002 and it all work fine. But when I try Ghost Recon, SuperBike, and 3dMark it froze. I have the latest driver (9009) and dx8.1. Anybody know what is going on? this is driving me crazy! I just bought it 4 days ago. Help!!!!!!!
blahblahblah
Gerbil In Training
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 02, 2002 7:00 pm

Postposted on Mon Mar 04, 2002 12:31 am

what os?
murray
Gerbil XP
Gold subscriber
 
 
Posts: 369
Joined: Wed Dec 26, 2001 7:00 pm
Location: Austin, TX

Postposted on Mon Mar 04, 2002 12:37 am

If anyone cant figure out the problem here you should try the forums at rage3d...they sleep with their ati cards
Coldfirex
Graphmaster Gerbil
 
Posts: 1109
Joined: Wed Dec 26, 2001 7:00 pm
Location: College Station, TX

Postposted on Mon Mar 04, 2002 12:52 am

you could try the beta .9013 drivers for kicks
murray
Gerbil XP
Gold subscriber
 
 
Posts: 369
Joined: Wed Dec 26, 2001 7:00 pm
Location: Austin, TX

Postposted on Mon Mar 04, 2002 8:37 am

I have Window ME.
blahblahblah
Gerbil In Training
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 02, 2002 7:00 pm

Postposted on Mon Mar 04, 2002 9:33 am

i hate window me ;-p
absurdity
Gerbil Elite
 
Posts: 882
Joined: Sat Mar 02, 2002 7:00 pm
Location: VT

Postposted on Fri Mar 08, 2002 1:00 am

Try the newest 9017 drivers..
Before you install that, clean out and uninstall all the old driver..~~!
EnDlEsS
Gerbil
 
Posts: 17
Joined: Wed Feb 20, 2002 7:00 pm

Postposted on Fri Mar 08, 2002 1:03 am

Chant fell passages from the Necrowombicon to ensure maximum evil purging.
murray
Gerbil XP
Gold subscriber
 
 
Posts: 369
Joined: Wed Dec 26, 2001 7:00 pm
Location: Austin, TX

Postposted on Fri Mar 22, 2002 12:58 pm

On 2002-03-03 23:37, Coldfirex wrote:
If anyone cant figure out the problem here you should try the forums at rage3d...they sleep with their ati cards


Let's hope they do it with their cards securely in their blankets...err, anti-static bags :smile:
tekmachine
Gerbil
 
Posts: 26
Joined: Thu Mar 21, 2002 7:00 pm
Location: Melbourne, Australia.


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests