AMD Video Converter - Downgraded?

From the pixels, bits, and shaders to the graphic cards that power them. Discuss the latest from AMD and NVIDIA here.

Moderators: morphine, SecretSquirrel

AMD Video Converter - Downgraded?

Postposted on Thu Jan 05, 2012 12:31 pm

All,

I've been using the AMD Video Converter for a while now, and just recently rolled up my drivers to 11.12. I now for the life of me can't find a way to launch it like you used to be able to? Under the AMD Vision CP, all I have is this now:

Image

That text you see was always there before, but you had a button to press just above it to launch it manually.

Has anyone else figured out how to run it now? a search on Google reveals this as a "it's not just me" situation... :/
Mini Beast - Intel C2QE QX9770 (4.2 Ghz) | Gigabyte X48T-DQ6 | 8GB DDR3 1066 | KFA2 GTX 750 Ti | Seagate 2TB SSHD
Mega Beast - AMD FX-8350 (4.7 Ghz) | Gigabyte 990FXA-UD5 | 16GB DDR3 1600 | XFire R9 290X | Sandisk X300S 512GB
geekl33tgamer
Gerbil Elite
 
Posts: 618
Joined: Tue Aug 25, 2009 7:25 pm
Location: United Kingdom

Re: AMD Video Converter - Downgraded?

Postposted on Thu Jan 05, 2012 12:49 pm

Looks like ATI's (on) crack driver development team strikes (out) again...

OK, maybe that's a little harsh; their drivers are a lot better than they were 10 years ago. But they've still got a lot of room for improvement.
(this space intentionally left blank)
just brew it!
Administrator
Gold subscriber
 
 
Posts: 37705
Joined: Tue Aug 20, 2002 10:51 pm
Location: Somewhere, having a beer

Re: AMD Video Converter - Downgraded?

Postposted on Thu Jan 05, 2012 12:51 pm

I am using the same driver (11.12) and i don't see this issue. You might want to reinstall the driver suit and see if that works for you.
Intel i5 4670K @ 4.0GHZ|ATI Radeon HD 7970| 12 GB RAM| Xtreme Music with G500 5.1 | Panasonic "TH-L42E60".
Jigar
Maximum Gerbil
Silver subscriber
 
 
Posts: 4599
Joined: Tue Mar 07, 2006 4:00 pm

Re: AMD Video Converter - Downgraded?

Postposted on Thu Jan 05, 2012 5:49 pm

just brew it! wrote:Looks like ATI's (on) crack driver development team strikes (out) again...

:lol:

Self resolved the issue peeps - You gotta turn Crossfire off first :o - Never needed to before, but whatever changed in the drivers means you can't use Crossfire and Video Encode at the same time.

Stupid, stupid drivers... :roll:
Mini Beast - Intel C2QE QX9770 (4.2 Ghz) | Gigabyte X48T-DQ6 | 8GB DDR3 1066 | KFA2 GTX 750 Ti | Seagate 2TB SSHD
Mega Beast - AMD FX-8350 (4.7 Ghz) | Gigabyte 990FXA-UD5 | 16GB DDR3 1600 | XFire R9 290X | Sandisk X300S 512GB
geekl33tgamer
Gerbil Elite
 
Posts: 618
Joined: Tue Aug 25, 2009 7:25 pm
Location: United Kingdom

Re: AMD Video Converter - Downgraded?

Postposted on Thu Jan 05, 2012 6:50 pm

Another beef I have is that these drivers still crash my Winxp system during any OpenCL or GL intensive task. Will be moving to my new rig this weekend hope I no longer have these issues.
Intel i7 2700K @ 4.7GHz 1.35v | Megahalems Rev.C + 2x Gentle Typhoon AP15 | ASUS M4E-Z | Corsair Vengeance 16GB @ 1600MHz | MSI R6950 Twin Frozr III | OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB SSD | PCP&C Silencer Mk II 750W | Windows 7 Ultimate 64bit
kitsura
Gerbil Team Leader
 
Posts: 200
Joined: Sat Nov 09, 2002 11:39 pm
Location: In front of my computer, Duh...

Re: AMD Video Converter - Downgraded?

Postposted on Thu Feb 09, 2012 9:11 am

OS: Win7 x64 ultimate
ATI Radeon HD 4890 (single card)
Catalyst Version 12.1

under my video converter page it looks exactly like the picture above with no option of launching the converter.
I downloaded the AMD Media Codec Package (12-1_vista_win7_32-64) from http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx#2
to make sure Avivo was installed and nothing...

what am i missing here?
DWise
Gerbil In Training
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 09, 2012 9:05 am


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: Philldoe and 4 guests