unigine heaven not working

From the pixels, bits, and shaders to the graphic cards that power them. Discuss the latest from AMD and NVIDIA here.

Moderators: morphine, SecretSquirrel

unigine heaven not working

Postposted on Thu Oct 25, 2012 6:51 pm

i havent run this demo for a long while and i downloaded ver 3.0 but the following error message pops up. tried with current beta and 2 previous versions of nvidia drivers:

Xml:: load(): can't open "C:/.............
Config:: load(): can't open "C:/..............
Engine::init(): can't initialize filesystem

any help to get this resolved is greatly appreciated.

specs in my sig (windows 7 64-bit sp1)
www.youtube.com/user/2x4 - benchmarks and gameplay videos

i7 5820K---ASUS x99-A---EVGA GTX 980---16GB DDR4 2666---SAMSUNG 245T 24"---Samsung Spinpoint 2x2TB
2x4
Gerbil Elite
 
Posts: 538
Joined: Wed Sep 19, 2007 10:55 pm
Location: jc

Re: unigine heaven not working

Postposted on Thu Oct 25, 2012 6:56 pm

Did you change a path with the new install and the launcher executable is still looking in the old path that is no longer valid?

P.S. --> Heaven is an awesome benchmark and as a Linux user I'm a big Unigine fan. Check out their game Oilrush too.
4770K @ 4.7 GHz; 32GB DDR3-2133; GTX-770; 512GB 840 Pro (2x); Fractal Define XL-R2; NZXT Kraken-X60
--Many thanks to the TR Forum for advice in getting it built.
chuckula
Gerbil Elite
Gold subscriber
 
 
Posts: 592
Joined: Wed Jan 23, 2008 9:18 pm
Location: Probably where I don't belong.

Re: unigine heaven not working

Postposted on Thu Oct 25, 2012 7:40 pm

no. nothing was changed
www.youtube.com/user/2x4 - benchmarks and gameplay videos

i7 5820K---ASUS x99-A---EVGA GTX 980---16GB DDR4 2666---SAMSUNG 245T 24"---Samsung Spinpoint 2x2TB
2x4
Gerbil Elite
 
Posts: 538
Joined: Wed Sep 19, 2007 10:55 pm
Location: jc


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 4 guests