Softquadro GF3 Ti200?

From the pixels, bits, and shaders to the graphic cards that power them. Discuss the latest from AMD and NVIDIA here.

Moderators: morphine, SecretSquirrel

Postposted on Wed Mar 27, 2002 1:02 am

Does anyone know how to softquadro a GF3 Ti 200 to QuadroDCC?

Thanks!
m3
Gerbil In Training
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 24, 2002 7:00 pm

Postposted on Wed Mar 27, 2002 1:37 am

softquadro? I think Forge hacked his GF4 to a quadro. You'll have to wait for someone else to give you details assuming that is what you meant.
There is no Spune!
Spune
Gerbil XP
 
Posts: 399
Joined: Tue Jan 01, 2002 7:00 pm
Location: Middle of nowhere AB Canada


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests