Login problems in TR

The place for all kinds of software for all kinds of operating systems.

Moderator: Dposcorp

Login problems in TR

Postposted on Sun Jun 29, 2014 5:41 pm

Well i have been having this very annoying issue of having to login every time i change the page in TR i haven't had this issue anywhere else if i remember correct
And lately i have not been able to post comments it says an error has occurred :/
Any thoughts i guessing something simple but im too lazy to put my brain to work now please help me :P :)
AMD FX-8350|Sabetooth 990FX|8gb Kingston Hyper X|Samsung SSD 120g 840|AMD R9 290 TRI-X
TT ToughPower 850w,Thermaltake Xaser vi ,Creative SoundBlaster X-Fi Titanium Sound Card
killadark
Gerbil Team Leader
 
Posts: 265
Joined: Fri Feb 22, 2008 2:55 am

Re: Login problems in TR

Postposted on Sun Jun 29, 2014 5:53 pm

Does this happen from one PC, or all? Do you have cookies disabled? Have you installed any "privacy" plugins lately?
(this space intentionally left blank)
just brew it!
Administrator
Gold subscriber
 
 
Posts: 37483
Joined: Tue Aug 20, 2002 10:51 pm
Location: Somewhere, having a beer

Re: Login problems in TR

Postposted on Sun Jun 29, 2014 6:30 pm

i do use last pass but i have tried loging in without it running and the problem persists don't have any privacy plugin as well and im using firefox forgot to mention that
it only happens on my main pc others are using chrome
AMD FX-8350|Sabetooth 990FX|8gb Kingston Hyper X|Samsung SSD 120g 840|AMD R9 290 TRI-X
TT ToughPower 850w,Thermaltake Xaser vi ,Creative SoundBlaster X-Fi Titanium Sound Card
killadark
Gerbil Team Leader
 
Posts: 265
Joined: Fri Feb 22, 2008 2:55 am

Re: Login problems in TR

Postposted on Sun Jun 29, 2014 8:11 pm

Tried clearing your cache and any cookies associated with TR?
(this space intentionally left blank)
just brew it!
Administrator
Gold subscriber
 
 
Posts: 37483
Joined: Tue Aug 20, 2002 10:51 pm
Location: Somewhere, having a beer

Re: Login problems in TR

Postposted on Mon Jun 30, 2014 5:03 pm

just brew it! wrote:Tried clearing your cache and any cookies associated with TR?

ah that just solved it stupid me dint think of that :P
THANK YOU!
AMD FX-8350|Sabetooth 990FX|8gb Kingston Hyper X|Samsung SSD 120g 840|AMD R9 290 TRI-X
TT ToughPower 850w,Thermaltake Xaser vi ,Creative SoundBlaster X-Fi Titanium Sound Card
killadark
Gerbil Team Leader
 
Posts: 265
Joined: Fri Feb 22, 2008 2:55 am


Return to General Software

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 7 guests