Post your Farm

Come join the... uh... er... fold.

Moderators: just brew it!, farmpuma

Re: Post your Farm

Postposted on Sat Mar 01, 2008 11:06 pm

david00214 wrote:From the posts I have been reading it sounds like I need to install the SMP on my Q6600, maybe even the X25000+.


David, just by installing the SMP clients on your quad and X2500, you should see ppd triple.
Fold! And I don't mean your clothes!

Do you have a favorite gerbil recipe? Please share with the TR community!
flybywire
Gerbil Jedi
 
Posts: 1883
Joined: Wed Jun 16, 2004 1:28 pm
Location: Springfield, VA - USA

Re: Post your Farm

Postposted on Tue Mar 04, 2008 11:39 pm

Heres a my farm as it sits today:

Home
2 AMD2600's
2 AMD2800's
1 AMD64_3000
2 AMD64_3500's
1 AMD64_X2_4200 (SMP Client- Down right now) :cry:
Intel_1G Mobile Pentium
Intel_1.4 Mobile Pentium
Intel_1.8 Mobile Pentium
Xeon_2.0 (2 Single Instances)
Intel_C2DE4500 (2 Single Instances - Just added to farm last night)
Intel_C2Q6600 (SMP Client)
PS3 (Dedicated to Folding)

Work
AMD64_X2_3800 (SMP)
Dual_Intel_Xeon_2.8 (SMP)

All are running 24x7 using the Windows Console client, but I usually have to shut some down or throttle them back during the heat of the summer.
scellio
Gerbil
 
Posts: 89
Joined: Thu Nov 18, 2004 10:53 pm
Location: Somewhere in North Texas

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 02, 2008 6:35 am

My sig... :D
Intel Q6600 @ 3.0GHZ @ 1.2V |ATI Radeon HD 4850| 6 GB RAM| Xtreme Music with G500 5.1 | Panasonic "TH-L42E60".
Jigar
Maximum Gerbil
Silver subscriber
 
 
Posts: 4547
Joined: Tue Mar 07, 2006 3:00 pm

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 02, 2008 6:37 am

C2D 6300 @ 3.2 ghz
Pentium D dualcore @ 3.0ghz

Both folding more or less 24/7

~1700 PPD.
Corsair 600T | ASUS P8P67 PRO | Intel 2500k @ 4.4Ghz | EVGA 560 TI | G.SKILL Ripjaws Series 8GB | Corsair HX650 650W
steelcity_ballin
Gerbilus Supremus
Silver subscriber
 
 
Posts: 11884
Joined: Mon May 26, 2003 4:55 am
Location: Pittsburgh PA

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 02, 2008 10:34 am

1. AMD X2 4200, Widows XP, SMP Client, Office
2. AMD X2 4200, Ubuntu 7.10, SMP Client, Garage
3. AMD X2 4800, Windows XP, SMP Client, Bedoom A
4. Intel Core 2 E4300, Windows XP, SMP Client, Garage
5. Intel Pentium D 925, Windows XP, Graphical Client, Fresno State
6. AMD 64 3500+, Windows XP, Graphical Client, Unversity of California, Santa Barbara
7. AMD 64 3200+, Windows XP, Graphical Client, Bedroom B
8. Intel Core2 Duo 6750, Windows XP, SMP Client,Office
Upgrade from AMD 64 3200
9. AMD 64 3000+, Windows XP, Graphical Client, Bedroom C
10 PS3, Family room


4979 Average PPD

Stoneman828
_________________
<img src="http://gfx.statgfx.com/old/folding.cgi?&username=stoneman828&teamid=2630&label=150,200,200&header=100,255,200&stats=150,200,200&trans=yes&template=techreport&cpu=7" alt="www.Statgfx.com" border=3/>
stoneman828
Gerbil
 
Posts: 94
Joined: Sat Nov 13, 2004 3:25 pm
Location: California

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 02, 2008 3:56 pm

Nice work Stoneman! It's good to see you back in the fray!! :D
Join UGN's Drive to the Top!
Image
UnitedGerbilNation wants you!!
jeffry55
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3181
Joined: Sat Oct 30, 2004 3:38 pm
Location: Menlo Park - just down the street from the F@H Servers!

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 02, 2008 5:29 pm

e6600@ 3.21 ghz
e4500@ stock (2.2 ghz) bout to overclock it to like 3ghz once i get better ram

and finally have a ps3

replaced my p4@2.53 wit the e4500 so i really have 3 units

i think its a good farm it produces about 3.5-4 k ppd depending on how long i keep the ps3 on for
pretty good results i think for only 2 pc's and a ps3

also have the hd3870 folding too so 4 folding clients two is in one box hehehe.
Last edited by 2_tyma on Fri Apr 18, 2008 11:04 pm, edited 1 time in total.
q9450@3.4 ghz|8gb pc8500|Asus Maximus II Formula|150gb Raptor, 640gb WD6400AAKS|Sapphire HD4850x2
2_tyma
Gerbil Team Leader
 
Posts: 267
Joined: Tue Jul 25, 2006 8:25 pm

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 02, 2008 5:59 pm

2_tyma wrote:e6600@ 3.21 ghz
e4500@ stock (2.2 ghz) bout to overclock it to like 3ghz once i get better ram

and finally have a ps3

replaced my p4@2.53 wit the e4500 so i really have 3 units

i think its a good farm it produces about 3.5-4 k ppd depending on how long i keep the ps3 on for
pretty good results i think for only 2 pc's and a ps3


That does look a nice farm! Thanks for folding with Team TR! :D
Join UGN's Drive to the Top!
Image
UnitedGerbilNation wants you!!
jeffry55
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3181
Joined: Sat Oct 30, 2004 3:38 pm
Location: Menlo Park - just down the street from the F@H Servers!

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 02, 2008 6:13 pm

What farm man? Just a puny s939 X2 folds for TR at night.
i5 2500K @ 4.5GHz / Cooler Master V8 / Asus P8P67 Evo / 8GB G.skill DDR3-1600 / MSI GTX 560 Ti / Seasonic S12-650 / 1TB Spinpoint F3 / Corsair 600T Graphite / those cheap 1440p Korean monitors
BoBzeBuilder
Graphmaster Gerbil
Gold subscriber
 
 
Posts: 1191
Joined: Tue Nov 08, 2005 7:43 pm
Location: Beerland

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 02, 2008 6:18 pm

Nothing special

Dual P4 2.8 Xeon (single instance of Windows CLI/Service)
P4 3.4 (single instance of Windows CLI/Service)

Both kick on after hours and weekends. To my astonishment I'm now in the top 300!

Too bad there isn't a version for old Cisco IOS based devices (old switches, routers etc..). I have access to probably enough to fill two 42U cabinets. Most being 1U.. too! How about it Cisco? Give back to the community and allow us to reload these old retired devices with Linux or at least a version of IOS just for running FAH!
equivicus
Gerbil First Class
 
Posts: 117
Joined: Mon Jan 02, 2006 12:57 pm
Location: Houston, Texas

Re: Post your Farm

Postposted on Fri Apr 04, 2008 5:44 am

Old Mc'Pax had a Farm, ei- ei- o;
And on that farm he had a-

2 x Intel Q6600 - SMP Client
1 x POS Work PC single CPU
1 x PS3 (when the weather is cold)

With a bit, bit here and a fold fold there,
here a fold there a fold,
old Mc'Pax had a farm.
"What luck for rulers, that men do not think"
Pax-UX
Gerbil Elite
 
Posts: 788
Joined: Wed Aug 25, 2004 5:33 am
Location: Ireland

Re: Post your Farm

Postposted on Fri Apr 04, 2008 5:57 am

Haggis! wrote:
Jigar2speed5095 wrote:Every one....Pics please....

Alrighty. You asked for it. In glorious Nokia E61i photo quality...

My home folders-
http://home.comcast.net/~slingdot/home.jpg
These all fold 24/7. I just brought that Celeron 1.4 back for 41.60l23's 350PPD Initiative (a drop in the bucket). The PS3 is upstairs. It also folds 24/7 except for games and movies.

At the office-
http://home.comcast.net/~slingdot/office1.jpg
This former broom closet is my office. Yes, the 500MHz. Thinkpad is folding. I run the SMP client on the P4D and the Core 2 Duo laptop.

http://home.comcast.net/~slingdot/office2.jpg
That's the Phenom 9500 running 4 single core instances.

http://home.comcast.net/~slingdot/office3.jpg
Here's the Q6600, also running 4 single core instances. And the P4 3.2. The other tower is folding as well, but I don't remember which CPU is in it.

And the other boxes are spread out throughout the company.


Sheesh you are shooting up the ranks. Wish I had a company I could borg :wink:
Image
If you're not folding with your idle computer time you're not part of the solution.
Gerbil Jedidiah
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3286
Joined: Thu Jul 27, 2006 4:57 pm
Location: The Smoky Back Room

Re: Post your Farm

Postposted on Fri Apr 04, 2008 12:17 pm

david00214 wrote:Sheesh you are shooting up the ranks. Wish I had a company I could borg :wink:


Yep. It's going to be a good week. :)

Besides bringing the 2 Q6600's and the E3110 online at home, I have the opportunity to play around with these for a bit-
http://home.comcast.net/~slingdot/04042008.jpg
http://home.comcast.net/~slingdot/04022008.jpg

Those are 2.8 GHz. dual quad's. Like other machines at the office, they don't fold 24/7, but even part time 24 additional cores put up a couple of points.
Image
Foldin' foldin' foldin' keep those folders rollin'
Haggis!
Gerbil Team Leader
 
Posts: 258
Joined: Mon Apr 26, 2004 10:12 am
Location: Plymouth, MN

Re: Post your Farm

Postposted on Fri Apr 04, 2008 12:31 pm

I'll bite:
one Asus F3Ja with a T7200@2.2ghz, SMP 5.92
one Asus F3Ja with a T5600@2.0ghz, SMP 5.92
two generic Compaqs with .. Athlon 64 3400+ CPUs I think? Both regular console client
one home-built Athlon 64 2800+ running another console client

these run most of the time, although my production has been suffering a bit lately. I switched my GFs F3Ja to the SMP client just recently when the Pande group finally fixed the damn MPI issues.

edit: obviously this is just a listing of the PCs that are running F@H in my name. I've constructed many 'farms' in my head but I'm just a poor student :)
Firestarter
Gerbil XP
 
Posts: 469
Joined: Sun Apr 25, 2004 10:12 am

Re: Post your Farm

Postposted on Fri Apr 04, 2008 10:14 pm

Holy crap, Haggis! You're not kidding around.
Fold! And I don't mean your clothes!

Do you have a favorite gerbil recipe? Please share with the TR community!
flybywire
Gerbil Jedi
 
Posts: 1883
Joined: Wed Jun 16, 2004 1:28 pm
Location: Springfield, VA - USA

Re: Post your Farm

Postposted on Fri Apr 18, 2008 10:09 pm

I no longer have my 3800 X2. To make up for this tragic loss, I have added to my farm....

my EEE PC.

I clearly need everything I can to catch Dave.
My Dreamcast PC thread
Main Rig: FX-6100 / Radeon 6950 / Velociraptor HD because old school rotations
pikaporeon
Graphmaster Gerbil
 
Posts: 1308
Joined: Mon Nov 19, 2007 3:42 pm
Location: Mississauga, ON, Canada.

Re: Post your Farm

Postposted on Fri Apr 18, 2008 11:03 pm

got a hd3870 folding now so thats in my farm too now, witht hat added i can get 5k ppd if the two smp finish in the same day, my main box finishes every 24 hours the other does every 36 hours
q9450@3.4 ghz|8gb pc8500|Asus Maximus II Formula|150gb Raptor, 640gb WD6400AAKS|Sapphire HD4850x2
2_tyma
Gerbil Team Leader
 
Posts: 267
Joined: Tue Jul 25, 2006 8:25 pm

Re: Post your Farm

Postposted on Sat Apr 19, 2008 8:58 pm

just brew it! wrote:I've rearranged my farm a bit over the past few days... switched a couple of Windows clients to Linux-on-VMware-on-Windows, added a machine at work which hadn't been folding for a while back into the mix, tweaked options on a few clients to get a better WU mix, and overhauled my "live status" scripts. My live status now incorporates info on clients which aren't running here at home, by having the remote clients periodically push their status info out to my web server.

So rather than list everything in this post, I'll just link to the live status page (updated every 5 minutes), which shows all of the systems folding for me, the WUs they're currently crunching on, and estimated PPD for each: http://justbrewit.net/folding/nodestat.txt

:D


JBI, How do I get a page like this?
Image
If you're not folding with your idle computer time you're not part of the solution.
Gerbil Jedidiah
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3286
Joined: Thu Jul 27, 2006 4:57 pm
Location: The Smoky Back Room

Re: Post your Farm

Postposted on Tue Apr 22, 2008 12:14 pm

Full update for my FIGHT:

Q9300@3.2ghz
Asus EEE PC/Celeron Allendale Core@470mhz
Sony Playstation 3
Intel Pentium D @3ghz
Sony VAIO / Pentium Allendale Core @1.83ghz

To be added tomorrow:
Celeron @ 3.2ghz [or however high I can overclock it]
Dual Hyperthreaded Xeon @ 2ghz

To be added once I have permission
Q6600@2.4ghz
Core 2 Duo iMac @2ghz



I may also be picking up an x1950 that will fold GPU2 on my brothers box
My Dreamcast PC thread
Main Rig: FX-6100 / Radeon 6950 / Velociraptor HD because old school rotations
pikaporeon
Graphmaster Gerbil
 
Posts: 1308
Joined: Mon Nov 19, 2007 3:42 pm
Location: Mississauga, ON, Canada.

Re: Post your Farm

Postposted on Tue Apr 22, 2008 12:35 pm

david00214 wrote:How do I get a page like this?

Well, first get a domain. You can pay for one, or get a free one from a service like dyndns.com
Next, set your router to update the dyndns account if you have dynamicIP ISP provider, else they will send you an email to keep the account alive every month.
Set the router to route the http traffic on the 80 port to your server ip.
On your server install LAMP, or WAMP: http://www.en.wampserver.com/

Now is the hard part: you need to collect all the unitinfo.txt text files to your server, and create a php script to read them.
emi25
Gerbil XP
 
Posts: 367
Joined: Fri Apr 12, 2002 1:18 am

Re: Post your Farm

Postposted on Tue Apr 22, 2008 6:37 pm

pikaporeon wrote:I may also be picking up an x1950 that will fold GPU2 on my brothers box

GPU2 won't run on the 1950, it requires a 2000 or 3000 series GPU.
Image
Foldin' foldin' foldin' keep those folders rollin'
Haggis!
Gerbil Team Leader
 
Posts: 258
Joined: Mon Apr 26, 2004 10:12 am
Location: Plymouth, MN

Re: Post your Farm

Postposted on Tue Apr 22, 2008 7:01 pm

Haggis! wrote:
pikaporeon wrote:I may also be picking up an x1950 that will fold GPU2 on my brothers box

GPU2 won't run on the 1950, it requires a 2000 or 3000 series GPU.


WHY did you have to tell him that???

viewtopic.php?f=9&t=58641&p=831957#p831957

Are you a Peekee groupy? Those are the worst kind of groupy.
Image
If you're not folding with your idle computer time you're not part of the solution.
Gerbil Jedidiah
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3286
Joined: Thu Jul 27, 2006 4:57 pm
Location: The Smoky Back Room

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 23, 2008 9:09 am

Just wanted to save him the pain of getting a card that won't do what he's expecting it to do at this stage of the game. No matter what individual competition is going on between ourselves, we're still all pulling for the team, right?

I've got a 1950 Pro and a 1650 Pro that'll both be very under utilized once GPU1 runs it's course...
Image
Foldin' foldin' foldin' keep those folders rollin'
Haggis!
Gerbil Team Leader
 
Posts: 258
Joined: Mon Apr 26, 2004 10:12 am
Location: Plymouth, MN

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 23, 2008 9:22 am

Haggis! wrote:Just wanted to save him the pain of getting a card that won't do what he's expecting it to do at this stage of the game. No matter what individual competition is going on between ourselves, we're still all pulling for the team, right?

I've got a 1950 Pro and a 1650 Pro that'll both be very under utilized once GPU1 runs it's course...


Evidently my last post needed my disclaimer :wink:

Previous comments meant for humor purposes only. Any insult infered was not insinuated. Certain restrictions implied but may not be applicable. Mobo advice does not constitute legal counsel.
Image
If you're not folding with your idle computer time you're not part of the solution.
Gerbil Jedidiah
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3286
Joined: Thu Jul 27, 2006 4:57 pm
Location: The Smoky Back Room

Re: Post your Farm

Postposted on Wed Apr 23, 2008 12:36 pm

emi25 wrote:
david00214 wrote:How do I get a page like this?

Well, first get a domain. You can pay for one, or get a free one from a service like dyndns.com
Next, set your router to update the dyndns account if you have dynamicIP ISP provider, else they will send you an email to keep the account alive every month.
Set the router to route the http traffic on the 80 port to your server ip.
On your server install LAMP, or WAMP: http://www.en.wampserver.com/

Now is the hard part: you need to collect all the unitinfo.txt text files to your server, and create a php script to read them.


Update:

Example for DynDNS account setting on a router:
1: http://i27.tinypic.com/2zrow89.jpg
2: http://i26.tinypic.com/15hipaa.jpg

Example for router setting to route the 80 http port:
1: http://i27.tinypic.com/14v2ru8.jpg
2: http://i29.tinypic.com/346nrkm.jpg

p.s. no not try to access my server, is offline now.
emi25
Gerbil XP
 
Posts: 367
Joined: Fri Apr 12, 2002 1:18 am

Re: Post your Farm

Postposted on Thu Aug 07, 2008 6:59 am

My farm consist of:
19 Dell P4 2.8 - 3.2

and a AMD XP1900+ at home, because I'm cheap. I seriously need a new computer at home.. when GTA4 comes out I'll probably build a new one..
It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it.
-Aristotle
jsncable
Gerbil
 
Posts: 17
Joined: Fri Jun 06, 2008 12:51 pm
Location: Florida

Re: Post your Farm

Postposted on Thu Sep 11, 2008 5:43 pm

1. AMD X2 4200, Widows XP, SMP Client, Office
2. AMD X2 4200, Ubuntu 7.10, SMP Client, Garage
3. AMD X2 4800, Windows XP, SMP Client, Garage
4. Intel Core 2 E4300, Windows XP, SMP Client, Bedroom B
5. Intel Pentium D 925, Windows XP, Graphical Client, Fresno State
6. AMD 64 3500+, Windows XP, Graphical Client, Unversity of California, Santa Barbara
7. AMD 64 3200+, Windows XP, Graphical Client, Bedroom B - replaced
Intel Core 2 E7200, Windows XP, SMP Client, Garage new
8. Intel Core2 Duo 6750, Windows XP, SMP Client,Office
Upgrade from AMD 64 3200
9. AMD 64 3000+, Windows XP, Graphical Client, Bedroom C - replaced
AMD X2 4400, Widows XP, SMP Client Garage new
10 PS3, Family room




Stoneman828
_________________
<img src="http://gfx.statgfx.com/old/folding.cgi?&username=stoneman828&teamid=2630&label=150,200,200&header=100,255,200&stats=150,200,200&trans=yes&template=techreport&cpu=7" alt="www.Statgfx.com" border=3/>
stoneman828
Gerbil
 
Posts: 94
Joined: Sat Nov 13, 2004 3:25 pm
Location: California

Re: Post your Farm

Postposted on Thu Sep 11, 2008 7:02 pm

stoneman828 wrote:1. AMD X2 4200, Widows XP, SMP Client, Office
2. AMD X2 4200, Ubuntu 7.10, SMP Client, Garage
3. AMD X2 4800, Windows XP, SMP Client, Garage
4. Intel Core 2 E4300, Windows XP, SMP Client, Bedroom B
5. Intel Pentium D 925, Windows XP, Graphical Client, Fresno State
6. AMD 64 3500+, Windows XP, Graphical Client, Unversity of California, Santa Barbara
7. AMD 64 3200+, Windows XP, Graphical Client, Bedroom B - replaced
Intel Core 2 E7200, Windows XP, SMP Client, Garage new
8. Intel Core2 Duo 6750, Windows XP, SMP Client,Office
Upgrade from AMD 64 3200
9. AMD 64 3000+, Windows XP, Graphical Client, Bedroom C - replaced
AMD X2 4400, Widows XP, SMP Client Garage new
10 PS3, Family room

Stoneman828


Sheesh, are those just folding PCs, or do they have other purposes? That's a lot of PC :o
Image
If you're not folding with your idle computer time you're not part of the solution.
Gerbil Jedidiah
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3286
Joined: Thu Jul 27, 2006 4:57 pm
Location: The Smoky Back Room

Re: Post your Farm

Postposted on Fri Sep 12, 2008 1:19 am

The Two in my office are primary use computers, one for me and one for the wifey.
The ones in the garage are various servers. One primarily for pictures, one for music and one for videos. The Linux box is for general experimentation. the other one in the house is for my son.........I know its really over kill. Finally I have two at college for my daughters.

THe Computer count does not include laptops, of which there are are 5.
1. Dell Inspiron 600m (Down for repair)
2. Dell Inspiron E1505 (Mine)
3. Dell Inspiron 1525 (Daughter #2)
4. HP 6604 (Wifey)
5. Gateway (Daughter #1)

None of the Laptops fold........., but if an emergency ever presented itself, like Mr Farmpuma kicking my butt too badly........................


All of the desktops fold, but the E4300 and the E7200 have become unstable (Spontaneous reboots only while folding). THe PS3 is not folding regularly, but I get in a few WU's between my son's gaming.

Every now and then, when I get the shock my electric bill, I shut the machines off. They mysteriously come back on somehow.....go figure......


Stoneman828
_________________
<img src="http://gfx.statgfx.com/old/folding.cgi?&username=stoneman828&teamid=2630&label=150,200,200&header=100,255,200&stats=150,200,200&trans=yes&template=techreport&cpu=7" alt="www.Statgfx.com" border=3/>
stoneman828
Gerbil
 
Posts: 94
Joined: Sat Nov 13, 2004 3:25 pm
Location: California

Re: Post your Farm

Postposted on Fri Sep 12, 2008 4:46 am

You guys rock for doing this. 8)
Fighterpilot
Minister of Gerbil Affairs
 
Posts: 2420
Joined: Wed Jun 29, 2005 4:29 am
Location: your girlfriend's bedroom...

PreviousNext

Return to TR Distributed Computing Effort

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests