Diablo III

How we justify all that high-dollar hardware.

Moderator: Hoser

Re: Diablo III

Postposted on Wed May 09, 2012 11:27 am

So this is spectacular. Keep clicking on the buttons to get new ones generated. They're not random, they're just really good.
I do not understand what I do. For what I want to do, I do not do. But what I hate, I do.
derFunkenstein
Gerbil God
Gold subscriber
 
 
Posts: 21286
Joined: Fri Feb 21, 2003 9:13 pm
Location: WHAT?

Re: Diablo III

Postposted on Wed May 09, 2012 1:20 pm

derFunkenstein wrote:So this is spectacular. Keep clicking on the buttons to get new ones generated. They're not random, they're just really good.

Awesome! hehe :lol:
"The mind is like a parachute: it doesn't work unless it's open"... Frank Zappa
vince
Gerbil XP
 
Posts: 462
Joined: Thu Sep 05, 2002 11:40 am
Location: Québec, Canada

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 4:39 am

There is a walkthrough for the game here:
Diablo 3 Walkthrough
normandyN7
Gerbil In Training
 
Posts: 5
Joined: Mon Mar 26, 2012 7:10 am

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 6:40 am

The game looks awesome, but the requirement of a internet connection is a deal-breaker. If and when people find a way to bypass that, I'll buy it once they stop patching it (I don't ever intend to play co-op or whatever the online options are for this game).
zzz
Gerbil
 
Posts: 38
Joined: Wed Feb 16, 2011 6:19 pm

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 7:25 am

zzz wrote:The game looks awesome, but the requirement of a internet connection is a deal-breaker. If and when people find a way to bypass that, I'll buy it once they stop patching it (I don't ever intend to play co-op or whatever the online options are for this game).


The game is so much better in co-op though!
Intel I7-2600k, Asus P8P67, 16GB DDR3 1600mhz, Geforce GTX 780, ASUS Xonar D2, Samsung Evo 250GB, Western Digital Black 1TB, Corsair HX750w
Omniman
Gerbil First Class
 
Posts: 196
Joined: Sat Dec 13, 2008 1:24 am
Location: White River Junction, Vermont

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 9:00 am

Hawkwing74 wrote:Based on what people posted so far, I will not be purchasing.

I guess I am still a Blizzard addict. I bought this as part of the WoW annual pass. Crack is a heck of a drug.
Hawkwing74
His Holy Gerbilness
 
Posts: 12828
Joined: Wed Aug 20, 2003 5:51 pm
Location: Streamwood, IL

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 9:31 am

So it's the 15th everything will start working, does that mean midnight where you live or something else?
tfp
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3070
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:09 am

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 9:46 am

You can install today. 10 AM CST I think. The item list goes up today too. Everything will unlock and be playable at 12 AM PST on the 15th.
i7 860 - GA-P55-USB3 - 8GiB - HD7850 - SSD - 3.64TB HDD - Xonar D1 - U2410 - Win7 Pro x64.
DancinJack
Minister of Gerbil Affairs
 
Posts: 2037
Joined: Sat Nov 25, 2006 3:21 pm
Location: Austin, TX

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 1:45 pm

Got my game all ready to go when the servers come up..got my collectors ed in the mail today, its an impressive box and lots of cool goodies in it. The only bad part will be waiting for midnight...pacific time, so 2 am here for me...but I am off the next day and plan to lay in a large supply of caffeine.
Image
Abit BP6 2X 300A@450 mhz, 1.5 GB PC133 ECC, Renditon Verite V2200, SB AWE32, Adaptec 2940U2W, 4.3GB Quantum Atlas 10K, Plextor Ultraplex
Starfalcon
Gerbilus Supremus
 
Posts: 11707
Joined: Mon Oct 14, 2002 10:43 am
Location: Evergreen Park, IL

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 2:00 pm

Is anyone West coast? Most people I know that will be playing D3 are in the midwest and by the time the kids are in bed it's pretty damn late in a general sense (at least for people that go into work kind of early).
tfp
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3070
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:09 am

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 2:08 pm

...and at 12:01 am, I will wait to see messages posted that servers are overloaded, people can't login to play, etc. etc.
Lenovo Y560 laptop, Intel i7 Q720 1.6 Ghz
ATi 5730 1 GB, 8 GB RAM DDR3, 500 GB 7200 RPM
WalkCMD
Gerbil First Class
 
Posts: 143
Joined: Thu Sep 03, 2009 1:25 pm
Location: Outside of Allentown, PA

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 2:13 pm

Starfalcon wrote:Got my game all ready to go when the servers come up..got my collectors ed in the mail today, its an impressive box and lots of cool goodies in it. The only bad part will be waiting for midnight...pacific time, so 2 am here for me...but I am off the next day and plan to lay in a large supply of caffeine.


Wow already? Amazon sent me a email that mine has been shipped for release day delivery tomm.
BKA
Gerbil XP
 
Posts: 392
Joined: Thu Feb 22, 2007 11:11 am

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 2:52 pm

Blizzard has a DL client for those that didn't buy the boxed version. So I already have my copy downloaded over the weekend but need to install at some point.
tfp
Grand Gerbil Poohbah
 
Posts: 3070
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:09 am

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 3:01 pm

tfp wrote:Is anyone West coast? Most people I know that will be playing D3 are in the midwest and by the time the kids are in bed it's pretty damn late in a general sense (at least for people that go into work kind of early).


West coast here. Just purchased and am downloading now.
Jason181
Gerbil First Class
Silver subscriber
 
 
Posts: 181
Joined: Thu May 19, 2005 7:23 pm
Location: Oregon

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 4:06 pm

zzz wrote:The game looks awesome, but the requirement of a internet connection is a deal-breaker. If and when people find a way to bypass that, I'll buy it once they stop patching it (I don't ever intend to play co-op or whatever the online options are for this game).

Same here, except that I may not actually buy it even at that point, just to avoid seeming to condone this sort of behavior. (Which isn't to say I'll pirate it; I probably just won't play it at all.)

Unfortunately, from what I hear, the way they've designed the game is such that "finding a way to bypass the online requirement" will probably never happen. Allegedly, they've set it up so that when you do single-player mode, you're actually connecting to another online "instance" of the game, just like any multiplayer session - with the added difference that it's restricted to just you, and no one else is allowed to connect to that same instance. Much of the functionality necessary for generating and handling the game's "levels" apparently isn't even present in the client itself at all. (This is also allegedly why they couldn't just split out single-player mode to not require an online connection, after the "surprise" discovery that people objected to it.)

In other words, to bypass that requirement, you'd probably need a fully functional private server implementation. While that may not be impossible or even completely impracticable (depending largely on just how much of the game lies in the server rather than the client), I certainly don't expect to see it any time soon - quite possibly not this decade.
Core i7 990X 3.47GHz | 24GB RAM | 512GB SSD (256GB RAID-1) + 8TB (6TB RAID-5) | Radeon HD 6870 | Dell 3008WFP | Obsidian 800D
The Wanderer
Gerbil
 
Posts: 91
Joined: Tue Apr 22, 2003 12:20 pm
Location: Southern Maryland

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 5:26 pm

WalkCMD wrote:...and at 12:01 am, I will wait to see messages posted that servers are overloaded, people can't login to play, etc. etc.


The servers are busy at this time. Please try again later. (Error 37)

There is a temporary outage of the Battle.net service. Please try again later. (Error 75)
Stargazer
Gerbil
Silver subscriber
 
 
Posts: 49
Joined: Thu Dec 10, 2009 2:28 pm

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 5:43 pm

Online requirement is annoying, but I actually think what they have done is for the best. Item duping and hacks were a big problem for d2, making loot drops server side should make the game more resilient against exploits of that type and help keep things legit. Also, the real money auction house is a better alternative to paying a monthly subscription in my opinion, you can actually be rewarded for your efforts if you spend a lot of time playing, and blizz gets some support through that too.

It would be nice to have LAN play, and no DRM and all that stuff. But its a reality these days, whether it's through Steam or whatever. I think that Blizz has made some pretty reasonable choices so far, and hopefully it all goes smoothly and is well supported into the future.
blitzy
Gerbil Jedi
 
Posts: 1777
Joined: Thu Jan 01, 2004 6:27 pm
Location: New Zealand

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 6:42 pm

As expected the Koreans have killed Diablo already. :P Man them some gaming fools. :wink:
(\_/)
(O.o)
(''')(''')
Wounded Warrior Project
Watch out for evil Terra-Tron; He Does not like you!
tanker27
Darth Gerbil
 
Posts: 7170
Joined: Tue Feb 26, 2002 7:00 pm
Location: Georgia

Re: Diablo III

Postposted on Mon May 14, 2012 8:56 pm

BKA wrote:
Starfalcon wrote:Got my game all ready to go when the servers come up..got my collectors ed in the mail today, its an impressive box and lots of cool goodies in it. The only bad part will be waiting for midnight...pacific time, so 2 am here for me...but I am off the next day and plan to lay in a large supply of caffeine.


Wow already? Amazon sent me a email that mine has been shipped for release day delivery tomm.


Yeah, I ordered mine from best buy online and got the slowest shipping I could. I figured since I got the free copy with my anual pass I wasn't in any hurry to get my collectors edition. Color me suprised when I got an email thursday saying it had shipped and was due monday.
Image
Abit BP6 2X 300A@450 mhz, 1.5 GB PC133 ECC, Renditon Verite V2200, SB AWE32, Adaptec 2940U2W, 4.3GB Quantum Atlas 10K, Plextor Ultraplex
Starfalcon
Gerbilus Supremus
 
Posts: 11707
Joined: Mon Oct 14, 2002 10:43 am
Location: Evergreen Park, IL

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 3:01 am

Well looks like a server crash and burn, been trying to log in for an hour now lol....looks like blizz was nowhere near ready for the amount of people trying to play their game. I plan to keep trying and see if I can get in and play.
Image
Abit BP6 2X 300A@450 mhz, 1.5 GB PC133 ECC, Renditon Verite V2200, SB AWE32, Adaptec 2940U2W, 4.3GB Quantum Atlas 10K, Plextor Ultraplex
Starfalcon
Gerbilus Supremus
 
Posts: 11707
Joined: Mon Oct 14, 2002 10:43 am
Location: Evergreen Park, IL

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 3:50 am

Starfalcon wrote:Well looks like a server crash and burn, been trying to log in for an hour now lol....looks like blizz was nowhere near ready for the amount of people trying to play their game. I plan to keep trying and see if I can get in and play.



I figured this would happen after the beta. I was surprised they didn't keep the beta going longer.
Network theory sucks.
Deathright
Minister of Gerbil Affairs
 
Posts: 2205
Joined: Sun Jul 10, 2005 1:19 am

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 2:02 pm

It took me an hour and a half before I finally got in, I figure that a lot of people just gave up and went to bed. I played for about 5 hours or so and got the skeleton king down on my barbarian before I was falling asleep in my chair. Wake up to play today and find its down for emergency maint now lol. Ive noticed a few things here and there that have changed, but it is mostly the same as the beta so far..looking forward to playing the new stuff and actually playing together with my guildies like we wanted to do last night but couldnt.
Image
Abit BP6 2X 300A@450 mhz, 1.5 GB PC133 ECC, Renditon Verite V2200, SB AWE32, Adaptec 2940U2W, 4.3GB Quantum Atlas 10K, Plextor Ultraplex
Starfalcon
Gerbilus Supremus
 
Posts: 11707
Joined: Mon Oct 14, 2002 10:43 am
Location: Evergreen Park, IL

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 2:09 pm

Starfalcon wrote:It took me an hour and a half before I finally got in, I figure that a lot of people just gave up and went to bed. I played for about 5 hours or so and got the skeleton king down on my barbarian before I was falling asleep in my chair. Wake up to play today and find its down for emergency maint now lol.


Hilarious. I did the exact same thing, down to the playing for 5 hours as a Barbarian and killing the skeleton king and waking up today about 30 mins after the announcement that it's down for maintenance. Are you stalking me?? :o
Jason181
Gerbil First Class
Silver subscriber
 
 
Posts: 181
Joined: Thu May 19, 2005 7:23 pm
Location: Oregon

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 2:19 pm

I was watching some http://www.twitch.tv streams of people playing teh game (which, b.t.w, is a perfect way to "experience" the game without paying anything for it :wink: ) last night, lots of people had problem logging in and creating teh characters... Surprising that Blizzard didn't implement some kind of meaningful queue system for such case. They still continues to perform random "maintenance" to random servers because of huge amount of people trying to play.
Last edited by JohnC on Tue May 15, 2012 2:20 pm, edited 1 time in total.
My subscription allows you people to exist on this site and makes me a better human being than you'll ever be
JohnC
Gerbil Jedi
Gold subscriber
 
 
Posts: 1881
Joined: Fri Jan 28, 2011 2:08 pm
Location: NY/NJ/FL

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 2:20 pm

I'd buy but after what they did to Starcraft I'm not touching Blizzard again.
Game_boy
Gerbil Elite
 
Posts: 564
Joined: Mon Aug 06, 2007 12:46 pm

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 2:21 pm

Starfalcon wrote:Got my game all ready to go when the servers come up..got my collectors ed in the mail today, its an impressive box and lots of cool goodies in it. The only bad part will be waiting for midnight...pacific time, so 2 am here for me...but I am off the next day and plan to lay in a large supply of caffeine.

Soo... 99.99$ for 7 hours of gameplay, and draconian DRM. What a deal :D
Core 2 Duo E6300, MSI P45 NEO-F, Club 3D GTX 260, 4Gb DDR2-800Mhz, Audigy X-Fi Fatal1ty Champ1on ed., 0.5Tb+1Tb Seagate Barracuda 7200.12, 630W AXP, Samsung SyncMaster BX2450, ViewSonic VP171b
Madman
Minister of Gerbil Affairs
 
Posts: 2317
Joined: Tue Apr 01, 2003 4:55 am
Location: Latvia

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 2:22 pm

Jason181 wrote:
Starfalcon wrote:It took me an hour and a half before I finally got in, I figure that a lot of people just gave up and went to bed. I played for about 5 hours or so and got the skeleton king down on my barbarian before I was falling asleep in my chair. Wake up to play today and find its down for emergency maint now lol.


Hilarious. I did the exact same thing, down to the playing for 5 hours as a Barbarian and killing the skeleton king and waking up today about 30 mins after the announcement that it's down for maintenance. Are you stalking me?? :o


:o are you sure you arent stalking me? :o

Lol
Image
Abit BP6 2X 300A@450 mhz, 1.5 GB PC133 ECC, Renditon Verite V2200, SB AWE32, Adaptec 2940U2W, 4.3GB Quantum Atlas 10K, Plextor Ultraplex
Starfalcon
Gerbilus Supremus
 
Posts: 11707
Joined: Mon Oct 14, 2002 10:43 am
Location: Evergreen Park, IL

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 2:27 pm

Haven't been able to log in since I got back from work. It seems Blizzard intends to prove everyone right when they said that requiring an online connection for single player was ridiculous!

edit: and of course as soon as I say that, I'm in :D
Firestarter
Gerbil XP
 
Posts: 478
Joined: Sun Apr 25, 2004 11:12 am

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 2:58 pm

I got logged in after about an hour of trying. Beat skeleton king in about an hour and fifteen minutes and then called it a night. Started hardcore this morning and now I'm onto the new stuff. About to finish Act 1.
i7 860 - GA-P55-USB3 - 8GiB - HD7850 - SSD - 3.64TB HDD - Xonar D1 - U2410 - Win7 Pro x64.
DancinJack
Minister of Gerbil Affairs
 
Posts: 2037
Joined: Sat Nov 25, 2006 3:21 pm
Location: Austin, TX

Re: Diablo III

Postposted on Tue May 15, 2012 4:19 pm

Servers are down again, and we have server ques too. :-? I guess it beats error 37 from all last night.
Image
Abit BP6 2X 300A@450 mhz, 1.5 GB PC133 ECC, Renditon Verite V2200, SB AWE32, Adaptec 2940U2W, 4.3GB Quantum Atlas 10K, Plextor Ultraplex
Starfalcon
Gerbilus Supremus
 
Posts: 11707
Joined: Mon Oct 14, 2002 10:43 am
Location: Evergreen Park, IL

PreviousNext

Return to Gaming

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests