p4 only power supply?

Enclosures, modding, blowholes, and the power needed to run it all.

Moderators: Nemesis, SpotTheCat

p4 only power supply?

Postposted on Sat May 11, 2002 4:01 pm

I am looking at this case:
http://www.in-win.com/framecode/ino_s508iw.html
At a2zcomp.com it is $66.
It specifies that this is for a P4.
Will it work for a Duron? I thought ATX was ATX.
blockhead
Gerbil First Class
 
Posts: 169
Joined: Mon Apr 22, 2002 9:50 pm
Location: Melbourne, FL USA

Postposted on Sun May 12, 2002 1:00 pm

It should work fine with a Duron setup. When you see that a PSU is "P4 ready," it just means that there is a seperate 4-pin adapter plugin which supplies more power for P4 mainboards. It serves no purpose for AMD mainboards.
NeXus 6
Minister of Gerbil Affairs
 
Posts: 2569
Joined: Thu Dec 27, 2001 7:00 pm

Postposted on Sun May 12, 2002 1:20 pm

Although many of the AMD duallie boards use it.
murray
Gerbil XP
Gold subscriber
 
 
Posts: 369
Joined: Wed Dec 26, 2001 7:00 pm
Location: Austin, TX

Postposted on Mon May 13, 2002 8:20 am

Thanks.
blockhead
Gerbil First Class
 
Posts: 169
Joined: Mon Apr 22, 2002 9:50 pm
Location: Melbourne, FL USA


Return to Cases and Power Supplies

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests